Δευτέρα, Νοεμβρίου 10, 2008

Porny!



Όταν σας μαζεύουν οι φίλες ή φίλοι σας για να σας πουν κάτι σημαντικό και όταν η σύναξη περιλαμβάνει αλκοόλ περιμένετε να ακούσετε κάτι σοβαρό και σίγουρα άξιο συζήτησης.

Η συζήτηση που είχα το Σάββατο το βράδυ ξεκίνησε κάπως έτσι: “Κορίτσια, θέλω να σας πω κάτι αλλά δε θέλω να γελάσετε”. Κρεμόμαστε όλες από τα χείλη της και μας ξεστομίζει το θεϊκό: “Ο Γιώργος βλέπει porno και θέλει να δούμε και μαζί”. Νεκρική σιγή… Αφού κοιταχτήκαμε μεταξύ μας υποθέσαμε ότι μας έκανε πλάκα μιας και ο Γιώργος είναι το πιο ήσυχο και ρομαντικό παιδί του κόσμου. Πως γίνεται ο Γιωργάκης από τη μία μέρα στην άλλη να μετατραπεί σε Ultimate εραστή αφού κάθε φορά που κάνουν έρωτα ανάβει 850.000 κεριά και γεμίζει τον κόσμο ροδοπέταλα; Και από πότε το πορνό είναι ταμπού στην ερωτική σχέση ενός ζευγαριού;

Ο πανικός της βέβαια ήταν πολύ άκυρος γιατί το sex θέλει πάνω απ΄ όλα ποικιλία και αυτό με τα κεριά και τα λουλούδια είναι ξενέρωτο 100%. Ειδικά σε μακροχρόνιες σχέσεις αν πεθάνει το sex “πεθαίνει” και η σχέση αργά και σταθερά κατά την άποψή μου.

Δεν πέρασαν 10 λεπτά και μας λέει ότι έχει την ταινία σπίτι της και θέλει να τη δούμε για να πούμε τη γνώμη μας. Μάλλον ήθελε να κάνουμε κριτική για την ηθοποιία, τη σκηνοθεσία, το φωτισμό και τα λοιπά. Όταν πάτησε το play τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Άλλες έκλεισαν τα μάτια, εγώ και μια άλλη κοπέλα χειροκροτούσαμε τον πρωταγωνιστή φωνάζοντας “Άξιος!” και η οικοδέσποινα κοιτούσε με γουρλωμένα μάτια.

Όταν τελείωσε η πεντάλεπτη προβολή μας ρώτησε τι να κάνει. Τι να απαντήσεις σε κάποια που αναζητά το ρομαντισμό στη ζωή της και θέλει να ζει σε ένα ροζ σύννεφο; Πώς να της εξηγήσεις ότι οι περισσότεροι άντρες γουστάρουν το πορνό και θέλουν να δοκιμάσουν έστω και μια φορά κάτι πιο kinky; Με ποιο τρόπο να της βάλεις στο κεφάλι ότι δεν είναι κακό ένα ζευγάρι να δοκιμάζει καινούρια πράγματα;

Το συμπέρασμα της βραδιάς: Η πλειοψηφία των γυναικών ψάχνει ρομαντικούς άντρες που μετατρέπουν την κρεβατοκάμαρα σε βωμό για θυσίες με τα εκατοντάδες κεριά, μιλάνε τρυφερά και δεν έχουν μάτια για καμία άλλη γυναίκα. Ακόμα κι αν αυτή είναι η Jenna Jameson…

Υ.Γ. Η ταινία που νοίκιασε ο Γιωργάκης ήταν Hustler. Hardcore since 1974!

5 σχόλια:

Elric είπε...

1. δηλαδή θες να πεις ότι μαζευτήκατε μια παρέα κοριτσιών και..απλά... είδατε μια ταινία πορνό για πέντε λεπτά...μόνο αυτό? Μας το χαλάς ρε γμτ!!

2. δηλαδή θες να πεις ότι σας μάζεψε να δείτε την ταινία για να αποφασίσει αν θα την δει και με τον φίλο της ????

rockordie είπε...

Να της πεις να ετοιμάζεται για χωρισμό. ;-)
Από την στιγμή που θέλει ο boyfriend να δει ταινία μαζί της είναι μήπως και μάθει τίποτα η κοπέλα γιατί μάλλον στο ιεραποστολικό την βγάζει ο καημένος τόσο καιρό και το βαρέθηκε.

W@bbs είπε...

@elric: Sorry που σου χαλάω τη φαντασίωση αλλά αυτό που έχεις στο μυαλό σου γίνεται μόνο στις ταινίες! Βασικά μαζευτήκαμε για να τα πούμε και μας είπε και το "σημαντικό" νέο. Tip: Το 99,9% των γυναικών συμβουλεύετε τις φίλες τους για τέτοια θέματα.

@rod: Δεν ξέρω αν το boyfriend βαρέθηκε αλλά τον συμπονώ και τον καταλαβαίνω. Αργά ή γρήγορα θα το καταλάβει και αυτή. Μάλλον όταν ο τύπος αρχίσει να κοιτάει αλλού…

uncle είπε...

εγώ λέω πως ο slimeball boyfriend έχει ήδη κάνει την καβάτζα του

W@bbs είπε...

@uncle: Μπορεί να την έχει κάνει. Αλλά και αυτός ο χριστιανός δε ζήτησε και τίποτα εξωφρενικό.