Δευτέρα, Νοεμβρίου 03, 2008

Και τα 22 είναι υπέροχα…

… και όλα παραπέμπουν στους 22 κακούς του James Bond. Η Swatch με αφορμή την 22η ταινία με ήρωα τον James Bond αποφάσισε να βγάλει ρολόγια εμπνευσμένα από τους villains του Άγγλου πράκτορα. Και κατά την ταπεινή μου άποψη είναι όλα τέλεια.

Όσοι είστε φίλοι της ταινίας ή κάποιου κακού (διότι κακά τα ψέματα μερικοί είναι super τυπάδες και την πάτησαν από ένα πράκτορα) μπορούν να αγοράσουν κάποιο. Για να δείτε την ολοκληρωμένη συλλογή μπορείτε να μπείτε στο www.swatch.com.

Φυσικά σαν γνήσια συλλέκτρια ορολογιών (μιλάμε για τρελό φετίχ όχι αστεία) σίγουρα θα τσιμπήσω κάποιο αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει κάποιο. Μάλλον ο Baron Samedi είναι πιο κοντά στο γούστο καθώς και ο Ernest Stavro Blofeld.

2 σχόλια:

rockordie είπε...

Αφού είσαι φαν του James Bond να προτείνω το παιχνίδι Quantum Of Solace το οποίο είναι από την Activision (Call Of Duty) και γαμεί.

W@bbs είπε...

Ευχαριστώ για την πρόταση. Aν και για μένα το καλύτερο ήταν το James Bond στο Nontendo 64, που έπαιζες death match με άλλους παίκτες. Τρελό γέλιο και πολύ χειροβομβίδα σου λέω!