Τετάρτη, Νοεμβρίου 19, 2008

The infidels of love…

Λένε ότι η καλύτερη περίοδος ενός άντρα είναι από τα 30 μέχρι τα 40. Είναι ακμαίος (σε όλα τα επίπεδα), έχει αποκατασταθεί επαγγελματικά, έχει δικό του σπίτι και αυτοκίνητο και έχει δίπλα του τη γυναίκα της ζωής του. Όμως, αυτό που λατρεύουν κυριολεκτικά οι άντρες από 30-40 είναι η εργένικη ζωή…

Οι σύγχρονοι εργένηδες θέλουν το χρόνο τους να πάνε για καφέ, να τα σπάσουν στα μπουζούκια, να παίζουν games από το πρωί μέχρι το βράδυ, να βγουν για ποτά χωρίς να έχουν την έννοια της γυναίκας στο κεφάλι τους. Και αν είναι τυχεροί στο τέλος της βραδιάς μπορεί να πάνε σπίτι κρατώντας ένα “τρόπαιο” στο χέρι!

Οι σύγχρονοι εργένηδες είναι κάτι σα μυστική αίρεση. Κανένας δεν μπορεί να σπάσει αυτή την αλυσίδα και μην υποστεί τις συνέπειες… Οι σύγχρονοι εργένηδες ακούν τα άπειρα από τις ελεύθερες, πίσω από την πλάτη τους βέβαια. Τους αποκαλούν από νωθρούς μέχρι μαλάκες γιατί κάθονται σαν τα χαϊβάνια και δεν κάνουν κάτι.

Οι σύγχρονοι εργένηδες δεν μπαίνουν, πλέον, εύκολα σε καλούπια. Θέλουν να γυρίσουν όλο τον κόσμο με όσο το δυνατόν λιγότερη γκρίνια και ψώνια στα Duty free. Θέλουν να γευτούν την ελευθερία τους μέχρι να αποκατασταθούν (το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον). Θέλουν να κάνουν τρέλες χωρίς να δέχονται κριτική.

Οι σύγχρονοι εργένηδες έχουν άσχημες εμπειρίες από σχέσεις και θέλουν μια γυναίκα που να τους καταλαβαίνει και να τους δίνει χώρο για να αναπνεύσουν.

Οι σύγχρονοι εργένηδες δεν έχουν κόμπλεξ και δε μασάνε τα λόγια τους. Μπορεί για κάποιες γυναίκες να είναι μισητοί, για μένα όμως είναι οι πιο διασκεδαστικοί και κεφάτοι άνθρωποι που ξέρω! Και όπως είπε και ένας φίλος: “Είμαστε οι Infidels of love.” Ε και; Κανείς δεν είναι τέλειος άλλωστε!

Υ.Γ. Τα παραπάνω είναι δικά μου συμπεράσματα από εργένηδες φίλους και γνωστούς. Σαφώς και οι γνώμες διίστανται!

8 σχόλια:

rockordie είπε...

Εσύ περιγράφεις τους ιδανικούς σύγχρονους εργένηδες του Nitro και των λοιπών δήθεν περιοδικών. Γιατί οι περισσότεροι/ες όταν βλέπουν 35άρη εργένη σκέφτονται ότι κάποιο κουσούρι θα έχει για να είναι μόνος (ειδικά οι /ες).

W@bbs είπε...

@RoD: Οι εργένηδες του Nitro φίλτατε είναι κομπλεξικοί και νάρκισσοι και το μόνο που σκέφτονται είναι ο εαυτούλης τους. Ούτε καν τους φίλους τους.
Εγώ ανέφερα αυτούς που ξέρω και τα κουσούρια τους είναι αυτό που τους κάνει τόσο ξεχωριστούς.
Στο Nitro εξυμνούν την τελειότητα και το χρήμα, ενώ εγώ δεν ανέφερα κάτι τέτοιο. Μπορεί να έχουν ομοιότητες αλλά καμία σχέση…

uncle είπε...

ναι ρε rod, η w@bbs μιλάει για μένα. τον χαρούμενο νάρκισσο "εργένη" 33 χρονών που διαβάζει kerrang και Μ/Η (αλλά μόνο το καλοκαιρινό τεύχος)

W@bbs είπε...

@Uncle: Ανήκεις και εσύ στη γενιά των σύγχρονων εργένηδων λοιπόν... Τουλάχιστον δε διαβάζεις Nitro!

uncle είπε...

δε θεωρώ τον εαυτό μου σύγχρονο εργένη, απλά εσείς δεν ανοίγετε τα μάτια σας!!!

trcoff.gr είπε...

Σαν την εργένηκη ζωή... δεν έχει!

W@bbs είπε...

@uncle: Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; (χαχαχαχα) Και τι εννοείς με το δεν ανοίγουμε τα μάτια μας;

@trc_off: Από σένα ψυχούλα δεν περίμενα άλλη κουβέντα. Αν υπήρχε σωματείο εργένηδων θα ήσουν το λιγότερο αντιπρόεδρος...

uncle είπε...

λέγοντας εσείς εννοώ το γυναικείο φύλο, και λέγοντας ανοίξτε τα μάτια σας εννοώ -> ανοίξτε τα μάτια σας να με κατακτήσετε....