Πέμπτη, Ιουλίου 10, 2008

Κανείς δεν είναι τέλειος; Ναι καλά…



Είναι κοινώς αποδεκτό από όλους ότι τέλειος είναι μόνο ο Θεός. Όλοι έχουμε ελαττώματα και πάθη… Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι που αγγίζουν την τελειότητα… Ένας τέτοιος ημίθεος έπεσε στην αντίληψη μου και είναι το μοντέλο από τη διαφήμιση της Dolce & Gabbana Light Blue. Ωραία η κολόνια, ωραία η κοπελίτσα αλλά ο τύπος που παίζει στη διαφήμιση απλά είναι κούκλος.

Βέβαια, αυτά που λέω με κατατάσσουν αυτομάτως στην κατηγορία των γυναικών που κοιτάνε μόνο την εξωτερική εμφάνιση και όχι τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του άλλου. Πραγματικά ο συγκεκριμένος και μουγκός να ήταν, πάλι κουκλί θα ήταν στα μάτια μου. Και μόνο να τον έχεις δίπλα σου και να σου λέει καλημέρα δε θέλεις τίποτα άλλο. Η μέρα σου θα είναι καλή όπως και να ‘χει!

Μια φίλη μου λοιπόν τα είχε με ένα τέτοιο τύπο. Μελαχρινό, με βλέμμα που σε κάρφωνε στον τοίχο, ωραίο σώμα και τα σχετικά. Τον χώρισε βέβαια πολύ γρήγορα καθώς ο τύπος ήταν τόσο νάρκισσός που τις “έκλεβε” τις κρέμες προσώπου. Και μετά τα φάσκελα που έφαγε μας εξήγησε ότι δεν την ικανοποιούσε πουθενά. Η μόνη χαρά της ήταν το γεγονός ότι ήταν πανέμορφος και δε χόρταινε να τον κοιτάει.

Ούτε εγώ, πάντως, μπορώ να σταματήσω να κοιτάω τον David. Αν και αυτοί που έχουν κάποια ψεγάδια μας έλκουν πιο πολύ εμάς τις γυναίκες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: