Τρίτη, Μαρτίου 04, 2008

Φτου σου ρε π......!

Η ευχαρίστηση του να παίζεις ένα νέο game είναι μοναδικό συναίσθημα. Ξοδεύεις μια ώρα να μάθεις τις κινήσεις, τα shortcuts στο πληκτρολόγιο, να μπεις στο κλίμα... Ηδονικές στιγμές

Όμως, τι γίνεται όταν το παιχνίδι μετά από το επιτυχημένο install σου λέει ότι δεν παίζει! Το κάνεις uninstall και το "βάζεις" ξανά (αφού έχεις κλείσει όλα τα προγράμματα για να είσαι σίγουρος). Και περιμένεις... Βλέπεις πάλι το εικονίδιο να εμφανίζεται, κάνεις διπλό κλικ και εμφανίζεται πάλι μπροστά σου το παράθυρο με το κόκκινο Χ. Και απλά κοιτάς την οθόνη, ενώ το μυαλό σου παίρνει χιλλιάδες στροφές για το τι μπορεί να φταίει. Στην τελική ξενερώνεις βγάζεις το παιχνίδι και κλείνεις το PC.

Αυτό έπαθα και εγώ με το Lost Via Domus. Και πριν πείτε ότι δεν έκανα καλά το install, να πω ότι το θέμα games και PC το κατέχω, καλά. Απλά όπως ανακάλυψα στο δεύτερο install είχα χαμηλό video memory. C'est la vie θα μου πείτε, αλλά εγώ περίμενα να περάσω το βράδυ μπροστά στο PC. Θα το περάσω... με διαφορετικό game. Que sera sera!

2 σχόλια:

Funny είπε...

Whatever will be, will be....

Ανώνυμος είπε...

Αχ πες τα χρυσόστομη!