Κυριακή, Μαρτίου 30, 2008

Το Mega θυμάται...

Θέλετε να πέσετε σε βαθιά μελαγχολία και σκέψη και δεν ξέρετε πως; Πολύ απλά δείτε φωτογραφίες από τα παιδικά και εφηβικά σας χρόνια και μετά κοιταχτείτε στον καθρέφτη. Φέρτε στο μυαλό σας τις ανέμελες καλοκαιρινές διακοπές, που διαρκούσαν 3 μήνες και τις βόλτες με την παρέα στην παραλία μέχρι το ξημέρωμα. Θυμηθείτε τις πλάκες και τα αστεία με τους συμμαθητές σας. Έπειτα σκεφτείτε πως είναι η ζωή σας σήμερα…

Καθαρίζοντας ένα συρτάρι ανακάλυψα ένα πάκο φωτογραφίες που είχα ξεχάσει την ύπαρξή τους. Είχα να τις δω τουλάχιστον μια 6ετία. Καθώς τις κοιτούσα χαμογελούσα και αναλογίστηκα πόσο ωραία χρόνια έχω ζήσει (όχι πως τώρα κακοπερνάω αλλά…).

Τότε άρπαξα το τηλέφωνο και άρχισα να τηλεφωνώ σε παλιούς συμμαθητές, φίλους και φίλες. Κάποιοι μένουν ακόμα στο πατρικό τους, κάποιοι μετακόμισαν και κάποιοι χάθηκαν άδικα… Anyway η ζωή συνεχίζεται! Τώρα αν θέλετε να ξεπεράσετε τη βαθιά μελαγχολία βγείτε για ποτάκι με φίλους. Ας είναι καλά το bar του Νίκου (παλιός συμμαθητής) που διαθέτει αλκοόλ και κουβέντα. Cheers mates!

Υ.Γ. Τόληηηηηηηηηηηηη! Καλοτάξιδο το Fazer και με προσοχή. Το κράνος το φοράνε στο κεφάλι και όχι στον αγκώνα.

2 σχόλια:

Funny είπε...

Κηρύξτε ΠΟΛΕΜΟ στον Καθρέεεεπτη!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ μαζί σου!