Τρίτη, Μαρτίου 11, 2008

Γυναίκες-δηλητήριο!

Ξημερώματα Σαββάτου. Κολλημένη σε καρέκλα νυχτερινού κέντρου, να πίνω ουίσκι-κόλα. Ξαφνικά από το πουθενά εμφανίζεται ένας φίλος από Αθήνα. Μετά από τις αγκαλιές και τα φιλιά κάθησε μαζί μας. Άρχισε να μου λέει για τον πρόσφατο χωρισμό του και πως η πρώην προσπάθησε να τον κρατήσει κοντά της λέγοντάς του ότι ήταν έγκυος. Φυσικά και δεν ήταν, απλά "έριξε άδεια για να πιάσει γεμάτα".

Μετά από δέκα λεπτά έρχεται μια παρέα και κάθεται απέναντί μας. Δύο άντρες και μια γυναίκα. Και τι γυναίκα! Ψηλή, με φιδίσιο κορμί, μαύρα μακριά μαλλιά και κόκκινο φόρεμα, αρκετά αποκαλυπτικό. Οι δύο τύποι που ήταν μαζί της δεν ήταν και κάτι αξιόλογο... Ξαφνικά αρχίζω και παρατηρώ τις κινήσεις της. Πολύ νωχελικές, πολύ sexy. Ακόμα και ο χορός της ήταν κάπως προκληπτικός. Στο τέλος της βραδιάς (κατά τις 05:30) η κυρία σηκώνεται και λέει στα παιδιά "Από 500 € έκαστος". Κοινώς ήταν βίζιτα...

Την επόμενη μέρα συναντήθηκα με κάτι γνωστές μου. Όλες "έκραζαν" τους γκόμενους τους και έκαναν μηχανοραφίες για το πως θα καταφέρουν αυτά που θέλουν (αν και δεν είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις έναν άντρα). Νόμιζα ότι από στιγμή σε στιγμή θα βγάλουν τις σκούπες τους και θα πετάξουν... "Κρίμα στα παιδιά που είναι μαζί τους", έλεγα από μέσα μου.
Όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τις κατατάσσω στην κατηγορία "Γυναίκες-Δηλητήριο", κοινώς θηλυκά που κάνουν τους άντρες ότι θέλουν και το χαίρονται κιόλας! Οι τρόποι διαφέρουν ανάλογα με το πόσο σημαντικό είναι αυτό που θέλουν να κατακτήσουν.

Το βράδυ που επιτέλους βρέθηκα με έναν λογικό άνθρωπο, τον "άντρα" μου, τον ρώτησα αν πιστεύει ότι οι γυναίκες μπορούν να κάνουν έναν άντρα ότι θέλουν ή αν οι άντρες απλά αφήνουν τις γυναίκες να νομίζουν ότι έχουν το "πάνω χέρι". Με φίλησε στο μάγουλο και μου είπε το δεύτερο... Γιατί οι άντρες αρέσκονται στο να είναι "κυρίαρχοι" αλλά γουστάρουν να βλέπουν μια γυναίκα πιο δυναμική από αυτούς, που και που! (με μαστίγια και τέτοια. Χιχι). Μπορώ να πω ότι με έπεισε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: