Τετάρτη, Δεκεμβρίου 19, 2007

Nicotine, Valium, Vicodin, Marijuana, Ecstasy and Alcohol*

Καταρχήν θέλω να πω ότι η ώρα είναι 20:43 και είμαι ακόμα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή (της δουλειάς)! Δεύτερον θέλω να τονίσω ότι ο τίτλος είναι παραπλανητικός καθώς δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θέλω να γράψω (αν και τα παραπάνω θα με ευχαριστούσαν αυτή τη στιγμή)

Πρόσφατα στο σπίτι μιας φίλης είδα ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με ένα μεγάλο μυστικό της ανθρωπότητας. Ο τίτλος του ήταν "The Secret". Μου κίνησε την περιέργεια καθώς ήταν καλογυρισμένο. Όμως δεν ήξερα ότι αυτά που θα έβλεπα θα επιβεβαίωναν τη θεωρία μου για το πόσο "θύματα" είναι οι Αμερικάνοι (sorry αλλά έτσι είναι)

Ξεκινώντας το ντοκιμαντέρ είναι ένας συμπαθέστατος κυριούλης που σου λέει ότι το μεγαλύτερο μυστικό της ανθρωπότητας είναι το "law of atraction" (Ε;;;;) και πως δεν είναι τυχαίο που το χρησιμοποιούν όλοι οι μεγάλοι ηγέτες!

Με απλά λόγια και με βάσει όσα είπαν οι ειδικοί για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη πρέπει να κάνουμε μόνο θετικές σκέψεις για να έλκουμε αυτά που ποθούμε, έμψυχα και άψυχα. Οι σκέψεις μας μεταφέρονται στο σύμπαν (ω ναι!) και το σύμπαν ανταποκρίνεται δίνοντάς μας αυτά που θέλουμε. Για παράδειγμα θέλετε καινούριο αυτοκίνητο; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το σκέφτεστε συνεχώς, αλλά και να προσποιείστε ότι το οδηγείτε και τσουπ το έχετε. Το αντίθετο συμβαίνει αν σκέφτεστε αρνητικά. Π.χ. αν περιμένετε μόνο λογαριασμούς θα έρχονται μόνο λογαριασμοί και αν ονειρεύεστε επιταγές θα έρχονται επιταγές (!). Αυτό βέβαια δε γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη… Θέλει το χρόνο του.

Εκτός από το γέλιο που έριξα, προβληματίστηκα αρκετά. Γιατί πρέπει να καταφεύγουμε στο σύμπαν να μας “σώσει” όταν δίπλα μας υπάρχουν άνθρωποι που μας αγαπάνε και θα έκαναν τα πάντα για να είμαστε ευτυχισμένοι; Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να απλώσουμε το χέρι μας. Όλο και κάποιος θα το πιάσει… Σε όποια φάση της ζωής σας και αν είστε το μόνο που χρειάζεται είναι μια γλυκιά κουβέντα και ένα χαμόγελο. Άντε και ένα μπουκάλι βότκα ή ό,τι άλλο προτιμάτε.

Υ.Γ. Όσοι αφήσουν comment το μπουκάλι είναι κερασμένο από το κατάστημα! (χαχαχα)

*Στίχος από το "Feel good the hit of the summer" των Queen of the stone age

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Lotus Elise, Lotus Elise, Lotus Elise, Lotus Elise, Lotus Elise, Lotus Elise, Lotus Elise, Lotus Elise, Lotus Elise, Lotus Elise, Lotus Elise, Lotus Elise, Lotus Elise, Lotus Elise, Lotus Elise, Lotus Elise, Lotus Elise, Lotus Elise, Lotus Elise, Lotus Elise, Lotus Elise, Lotus Elise. Ρε λες....?

W@bbs είπε...

Τι να σε πω... Οι ειδικοί μίλησαν. (Δεν πρέπει, όμως, να σκέφτεσαι αρνητικά)