Δευτέρα, Δεκεμβρίου 17, 2007

A gamer's heaven


Πλούσια και φορτωμένη με απίστευτα games είναι η νέα χρονιά για όλες τις κονσόλες και φυσικά για όλα τα γούστα. Μέχρι στιγμής οι νέοι τίτλοι είναι περίπου 200, αλλά η λίστα όσο πάει και μεγαλώνει.

Πρώτο στην κατάτηξη (κατά την ταπεινή μου προσωπική άποψη) είναι το νέο God of War: Chains of Olympus, του οποίου το demo κυκλοφόρησε για το PSP και αναμένεται να το δούμε στο PS3 μέσα στο 2008.

Ακολουθούν, τα Grand Theft Auto IV, για τις κονσόλες PS 3 και Xbox 360 και το συναρπαστικό Metal Gear Solid 4: Guns of Patriots, που θα κυκλοφορήσει μόνο για το PS3 (πλάκα μας κάνουν). Ιδίαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα video games των ταινιών Iron Man, Hulk, Indiana Jones και Chronicles of Narnia, που θα βγουν για διάφορες κονσόλες. Ακόμη κυκλοφορεί επιτέλους το δεύτερο μέρος του φανταστικού Fable 2 για PC και Xbox 360. Μοναδικό στο είδος του είναι και το Lego Batman, που έχει τρελό χαβαλέ!

Πάντως αυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρον είναι το video game της σειράς Lost, για PC, Xbox 360 και PS 3, που αναμένεται να βγει στην αγορά αρχές του 2008. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας που κάνει το development το παιχνίδι δε θα έχει καμία σχέση με τη σειρά. (ποιος ο λόγος να το βγάλουν τότε;;;;)

Το μόνο κακό είναι πως τα περισσότερα games, λόγω των next-gen γραφικών, υποστηρίζονται μόνο απο κονσόλες νέας γενιάς (PS 3, Xbox 360, Wii). Κοινώς πρέπει να σκάσουμε κανένα 500 € αν θέλουμε να παίξουμε κάποιο απο τα παραπάνω ή περιμένουμε καρτερικά να πέσουν οι τιμές.

P.S. Αλήθεια κανένα παιχνιδάκι για τη σειρά Heroes δε θα βγάλουν για εμάς που είμαστε κολλημένοι;

2 σχόλια:

trcoff.gr είπε...

Heroes στο PS2... και να είσαι ο Peter Petreli και σε καθε level να συναντας εναν νέο Hero και να παίρνεις τις δυνάμεις του! Yeah!!!

W@bbs είπε...

Τέλειο μου ακούγεται!