Πέμπτη, Ιανουαρίου 29, 2009

"Δε θέλουμε... πουριτανούς στη γιορτή μας"

Μπορεί η οικονομική κρίση να “χτύπησε” αλύπητα τις αυτοκινητοβιομηχανίες, τα χρηματιστήρια, τις τράπεζες και πολλούς άλλους κλάδους, όμως, ένας κλάδος έμεινε ανέπαφος, σημειώνοντας μάλιστα άνοδο στους τζίρους του.

Το sex industry δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη κρίση αφού κατάφερε μέσα στο 2008 να αυξήσει τα κέρδη του κατά 40 % (κυρίως μέσα από το internet), γυρίστηκαν περίπου 3.000 ταινίες, ενώ ο τζίρος των sex shop σημείωση αύξηση 400 % (!) μόνο στην Ελλάδα. Δεν ξέρω αν κάποιοι σκεφτούν να αλλάξουν επάγγελμα μετά από αυτά τα νούμερα.

Και ως βιομηχανία που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να διοργανώνει και μια ανάλογη έκθεση. Έτσι, από τις 13 ως τις 15/02 φιλοξενείται στο “Έναστρον” (πίσω από το BOOM στο αεροδρόμιο) η Σεξ-otic. Η έκθεση θα φιλοξενεί sex shops, strip clubs με όλα τα “καλούδια” τους, θα διοργανωθούν καλλιστεία, ενώ θα έχει και live strip show σε τακτά χρονικά διαστήματα. Επίσημες προσκεκλημένες είναι δύο porn star, η Monica Sweetheart και η Ellen Saint. Η είσοδος είναι 10 €. Προσοχή: Οι διοργανωτές αναφέρουν ότι η είσοδος απαγορεύεται σε ανήλικους, άτολμους και υπερσυντηρητικούς!

3 σχόλια:

uncle είπε...

σίγουρα ο κόσμος καθώς περνούν τα χρόνια γίνεται όλο και πιο διεστραμμένος για αυτό και δεν υπάρχει κρίση στον κλάδο.
άλλη εξήγηση θα μπορούσε να είναι πως όταν παίρνεις ένα δώρο παίρνεις και ένα δονητή μαζί για δώρο, ώστε αν δεν αρέσει το δώρο να .....

monica sweetheart!!! αυτά είναι....αχαχα

rockordie είπε...

Τελικά πήγες?

W@bbs είπε...

Όχι! Έμαθα ότι η όλη διοργάνωση ήταν κάτω του μετρίου... Δλδ. όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι. Next year βλέπουμε.