Παρασκευή, Δεκεμβρίου 05, 2008

Nightmare before Christmas

Η πόλη στολίστηκε. Το δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους είναι στη θέση του και οι βιτρίνες έχουν πάνω τους την Άρτα και τα Γιάννενα! Προσωπικά δεν τρελαίνομαι για τα Χριστούγεννα. Οι μόνοι λόγοι που με κάνουν κάπως να χαίρομαι είναι ο 13ος μισθός και η άδεια που θα πάρω.

Όμως, το Χριστουγεννιάτικο mood χτύπησε και την πόρτα του γραφείου μου. Εδώ και πόσο καιρό άκουγα ότι φέτος θα στολίσουμε δέντρο (δε νομίζω να το είχαμε κάνει ποτέ ξανά). Δέντρο (ψεύτικο), στολίδια και φωτάκια (ευτυχώς χωρίς μουσική) παρατάχτηκαν σε ένα τραπέζι. Εγώ και μια συνάδελφος το κοιτούσαμε με μισό μάτι. Ευτυχώς η άλλη συνάδελφος, που το αγόρασε, θέλησε να στολίσει μόνη της. Και μπορώ να το πω ότι το αποτέλεσμα ήταν καλό! Όταν τελείωσε το περιεργαστήκαμε, το θαυμάσαμε και πασαλειφτήκαμε με τη χρυσόσκονη από τις μπάλες!

Βέβαια, το όλο σκηνικό μου θύσιμε κάτι από την ταινία Nightmare before Christmas, που μάταια ο Jack προσπαθούσε να φέρει τη χαρά των Χριστουγέννων στη χώρα του Halloween και στο τέλος τα έκανε όλα μαντάρα.

Παρόλα αυτά, αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στη συνάδελφο που ασχολήθηκε. Άντε και του χρόνου…

1 σχόλιο:

uncle είπε...

αντε και του χρόνου στην συνάδελφο.
fuckin days 2 come for the rest of us.