Δευτέρα, Δεκεμβρίου 03, 2007

Κάτω τα χέρια από τον Bob

Μπορεί η ελληνική κοινωνία να μην είναι και τόσο ανεκτική με το "gay community" αλλά χώρες όπως η Αμερική δεν πρέπει να έχουν ακόμα τέτοια "κολλήματα". Αυτό πίστευα, μέχρι που αποκάλεσαν τον Bob Σφουγγαράκη gay (αν είναι δυνατόν!).
Μάλιστα την είδηση πρόβαλε μεγάλο ειδησεογραφικό δίκτυο, λέγοντας στους γονείς να προσέχουν τι παρακολουθούν τα παιδιά τους για να μην παρουν το "λάθος δρόμο". Το ρεπορτάζ βασίστηκε στις έρευνες συντηρητικών ομάδων, που έβγαλαν τα εξής ερωτήματα: πως γίνεται ένας ενήλικας, έστω και cartoon, να μένει σε μια περιοχή που ονομάζεται bikini bottom, να είναι πάντα χαμολεγαστός και χαρούμενος, να μην έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για κάποια κοπέλα και να έχει για κατοικίδιο ένα σαλιγκάρι. Σύμφωνα με δηλώσεις γονεών ο Bob αποτελεί κακό παράδειγμα για τα παιδιά από 6 ως 12 καθώς τους "μυεί" σε λάθος σεξουαλικά μονοπάτια και πρέπει να σταματήσει η προβολή του.

Δηλαδή οι Αμερικάνοι (όχι όλοι τουλάχιστον) στα cartoon τους θέλουν ένα σκληροτράχηλο ήρωα, που πηδάει γκόμενες, είναι μονόχνοτος και σοβαρός, μένει σε μια σκοτεινή και μίζερη πόλη και έχει ένα puma για pet! Δε λέμε καλοί είναι και αυτοί αλλά... κάπου τα έχουν μπερδέψει τα πράγματα καθώς η Αμερική δεν είναι ο παράδεισος των straight, που όλα είναι ιδανικά και παραμυθένια.

Ας μαζέψουν πρώτα τα βλαστάρια τους από τα ναρκωτικά και τα όπλα και μετά ας ασχοληθούν με τα "δήθεν" gay cartoon.

2 σχόλια:

trcoff.gr είπε...

Και να σκεφτείς μου αρέσει πολύ ο Bob...! Αρέ μπας κι ειμαι πουστς?

W@bbs είπε...

ΟΧΙ βέβαια!!!! (μη τρελαθούμε κιόλας)