Τετάρτη, Νοεμβρίου 14, 2007

It's the end of the world as we know it... and i feel fine


Όσοι παρακολουθούν τηλεόραση, σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα έχουν "σταμπάρει" σε κάποιο από τα κανάλια τον Πάτερ Μάξιμο. Ο συμπαθέστατος κύριος, λοιπόν, διαλαλεί με περισσή άνεση ότι το τέλος του κόσμου έρχεται στις 21/12/2012.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του ο "Έξω απο 'δω" ή Εοσφώρος ή Βελζεβούλ ή όπως αλλιώς θέλετε, γεννήθηκε το 1983 και η υποχθόνια δράση του έχει ήδη ξεκινήσει. Δυστυχώς δε γνωρίζουμε αν είναι άντρας ή γυναίκα και που διαμένει. Πάντως ζει ανάμεσά μας! Σαν τα UFO ένα πράμα. Θα χρειαστεί 3 χρόνια για να ανέβει στην εξουσία και άλλα 3,5 χρόνια για να μας διαλύσει. Πραγματικά δε ξέρω τι χειρότερα μπορούν να συμβούν σε αυτό τον πλανήτη.
Και σκέφτομαι εγώ τώρα. Μου μένουν πέντε χρόνια ζωής, κατά τα λόγια του πάτερ, τι θα προλάβω να κάνω; Θα κάνω οικογένεια (πότε θα γίνω μάνα;), θα πάω κανένα ταξίδι στην μακρινή Ανατολή, θα καταφέρω να κάνω τις τρέλες που έχω στο μυαλό μου ή θα περιμένω στωικά τον ερχομό του 666. Να αρχίσω από τώρα τις μετάνοιες ή έχω ακόμα καιρό;

Για να πούμε και του στραβού το δίκιο και άλλες φορές έχουν γίνει αναφορές για το τέλος του κόσμου, αλλά περιμέναμε... και περιμέναμε... και περιμέναμε... αλλά δεν έγινε τίποτα. Αν αληθεύει η προφητεία θα το ανακαλύψουμε στις 21/12/2012. Και όπως είπε και ένας πολύ καλός φίλος "Δε θα κανονίσω τίποτα για εκείνη τη μέρα!!!!"

Φιλική συμβουλή... Μέχρι τότε carpe diem! Ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί.
P.S. Πάντως αν πραγματικά έρθει το "κακό" στην πόρτα μας θα ήθελα για "μουσικό χαλί" το "Fear of the dark" των Iron Maiden. Σαν ταινία θα είναι το σκηνικό!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νόμιζες πως αυτό δεν θα το σχολίαζα; Γελάστηκες. Τι να πω; Μάλλον το τέλος του κόσμου πλησιάζει... Μάλλον όλοι μας έχουμε έναν μικρό εωσφόρο μέσα μας και τον βγάζουμε στην καθημερινότητά μας. Με λίγα λόγια δεν με φοβίζουν οι προφητείες και οι προβλέψεις... Με φοβίζει το κακό που βλέπω κάθε μέρα στους ανθρώπους γύρω μου... Κι ακόμα περισσότερο αυτό που βλέπω πολλές φορές στον εαυτό μου. Πιστεύω πως αν κοιτάξουμε λίγο πιο βαθιά εντός μας, θα καταφέρουμε να... σωθούμε!

W@bbs είπε...

Ελπίζω να έχεις δίκιο. Πάντως εσύ σίγουρα θα σωθείς... (νομίζω)

Funny είπε...

Τρέμε κόσμε....
Ο Εωσφόρος προσωποποιημένος..
Η αλήθεια αποκαλύπτεται..:
*Όντως γεννήθηκα το 1983
*Φύλο: Γυναίκα
*Όντως ζω αναμεσά σας και κάποτε θα σας κυβερνήσω!
Πάντως την ημερομηνία 21/12/2012 δεν την επιβεβαιώνω ακόμα..!
Έτσι για να έχει σασπένς!! :-P

W@bbs είπε...

Α ώστε εσύ είσαι... Και έλεγα σαν ποιον μοιάζεις :). Καλέ εσύ είσαι ένας άγγελος. Νομίζω απέχεις πολύ από τον Βελζεβούλη!