Πέμπτη, Νοεμβρίου 29, 2007

Οι νέοι 30ρηδες υπερήρωες!

Την περασμένη εβδομάδα έπεσε στα χέρια μου το περιοδικό Nitro. Το πρώτο πράγμα που διάβασα ήταν το κλασικό editorial του Κωστόπουλου, ο οποίος γράφει μοναδικά.

Το θέμα του ήταν η γενιά των 30, ή κοντά στα 30 τελος πάντων, που απέχει πολύ από την glamour ζωή, είναι "χωμένη" στις αμερικάνικες σειρές, τα video games, ντύνεται casual, είναι single και προτιμάει τα DVD από το clubbing. Ο κύριος Κωστόπουλος, όχι μόνο τους "έθαψε", αλλά θεώρησε απαράδεκτο τον τρόπο ζωής τους, καθώς τα 30 (για τους άντρες τουλάχιστον) είναι η πιο δημιουργική ηλικία. Σε αυτή, λοιπόν, την κρίσιμη καμπή της ζωής τους πρέπει να έχουν καριέρα, πολλά λεφτά, super αυτοκίνητο και την Miss Cosmos στο κρεβάτι τους. Αν όμως δε θέλουν; Θα τους στείλουμε στην Μακρόνησο;

Μάλλον ο Κωστόπουλος ζει σε δικό του "πλανήτη" και δεν έχει καταλάβει ότι το να περνάει κάποιος καλά και να είναι χαρούμενος δε σημαίνει ότι πρέπει να ξενυχτάει σε chic club ή σε fancy bar restaurant και να είναι με το πούρο και το κονιάκ στο χέρι. Οι σημερινοί 30άρηδες, κάνουν τη δική τους επανάσταση βλέποντας "Heroes" και "Lost", παίζοντας "Play Station", μένοντας ελεύθεροι και ωραίοι, καθώς (κατά την ταπεινή μου άποψη) είναι μπουχτισμένοι από τα δήθεν και τα πρέπει που τους επιβάλλουν οι γύρω τους.

Βέβαια, πολλές γυναίκες συμμερίζονται την άποψη του Κωστόπουλου, μιας και θεωρούν απαράδεκτο ένας 30άρης να έχει το ίδιο μυαλό με το 13χρονο ανηψάκι τους.

Εγώ είμαι μαζί τους και ελπίζω να παραμείνουν παιδιά... πανω απ' όλα στην καρδιά τους!

3 σχόλια:

trcoff.gr είπε...

Καλα τα λέει ο Κωστόπουλος και κατά κάποιον τρόπο τον δικαιολογώ... Δεν είναι όμως όλοι έτσι. Εγω ας πούμε, τη βρήσκω τρελά να βλέπω Heroes ή να παίζω PS, πόσο μάλλον να κυκλοφορώ με τζιν και αθλητικά καπνίζοντας στριφτά. Οι εποχές αλλάζουν, μαζί τους και η γενιά των "almost 30". Τώρα αν ετσι δεν αρέσουμε στις (περισσότερες) γυναίκες... αυτές χάνουν!

Ανώνυμος είπε...

Η δικιά μου γνώμη είναι πάντως αυτή η γενιά των 30, αλλά και των 20, και των 40(!)...να διακρίνεται από μια γενικότερη όρεξη για ΖΩΗ!!!
Το αν παίζουν video games ή βγαίνουν στα χλιδάτα barakia ή φοράνε Calvin Klein ή τη βρίσκουν με σπόρια και μπύρες στα παγκάκια..εεε ΔΕΝ έχει καμία απολύτως σημασία!!
Απλά ας μην μένουμε στάσιμοι!!

W@bbs είπε...

Συμφωνώ και με τους δυο σας! Άλλωστε το λέει και το άσμα "Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε"